Bloggen voor Business

Het woord blog is afkomstig van het woord weblog, een persoonlijk digitaal dagboek of logboek.

Bloggen wordt met de dag populairder en is niet meer weg te denken uit de online wereld. Er zijn meer dan 150 miljoen blogs te vinden op internet, en elke seconde wordt er ergens ter wereld een nieuwe blog gecreëerd.

Bedrijven hebben het bloggen op grote schaal opgepakt omdat blogs ervoor zorgen dat hun websites meer geïndexeerde pagina’s & links genereren en blogs beïnvloeden de koopbeslissingen van hun (potentiële) klanten. Onderzoek heeft aangetoond dat bedrijven die 6 – 8 keer per maand bloggen hun aantal leads hiermee hebben verdubbeld en bedrijven die zo’n 15 keer per maand bloggen, 5 keer zoveel online traffic genereren.

Dus: bloggen is business.

Binnenkort lanceren we een aantal stap-voor-stap blog programma’s om je online aanwezigheid en bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Op mijn Pinterest bord “Blogging Tips” kun je veel tips en trucs vinden:

Follow CvZB’s board Blogging Tips on Pinterest.

Hieronder vind je mijn blog-posts over bloggen


Blog post ideeën nodig? Dit is de ultieme lijst.

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Als je nog blog post ideeën zoekt, lees dan dit uitgebreide artikel van Digitalmarketer dat is opgesplitst in 8 delen. Elk deel bespreekt wat je moet doen om bepaalde doelen met je blog te bereiken.

(Meer…)

Slimme tips voor een optimaal blog design.

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

De meeste bezoekers beslissen binnen 8 seconden of ze op je website blijven of vertrekken. Het is dus heel belangrijk om een sterke eerste indruk te maken.

Je blog moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook worden geoptimaliseerd om meer betrokkenheid bij je lezers te creëren.

(Meer…)

12 tips om je aantal blog abonnees te verhogen

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Wist je dat email 8,5 keer beter converteert dan social media en twee keer zoveel Return-On-Investment (ROI) oplevert per klik?

Dus als je je bedrijf wil laten groeien met bloggen, zorg er dan voor dat mensen zich abonneren op je email.

(Meer…)

Zo creëer je de perfecte post

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Myclever agency heeft een nieuwe versie uitgebracht in hun ‘How to create perfect posts’ serie.

Hier vind je alles wat je moet weten om een perfecte post te creëren, inclusief de beste en slechtste tijden om te posten.

De gegevens van de platformen zijn weer helemaal up-to-date en deze keer is LinkedIn toegevoegd.

(Meer…)

Genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award!

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Ik vind het echt super stoer en ik ben zeer vereerd dat ik ben genomineerd voor de ‘Very Inspiring Blogger Award’, terwijl ik nog maar net ben begonnen met bloggen.

blogger-award

(Meer…)