LinkedIn

LinkedIn is een zakelijke netwerksite. Gelanceerd in 2003 en uitgegroeid tot een social media netwerk met meer dan 250 miljoen gebruikers wereldwijd. LinkedIn wil meer zijn dan een CV-site en is daarom de afgelopen tijd flink bezig geweest met het platform. De toegenomen functies en activiteiten hebben ervoor gezorgd dat LinkedIn inmiddels meer dan 5 miljoen Nederlandse bezoekers per maand heeft.

Op mijn Pinterest bord “Linked Tips” kun je veel tips en trucs vinden:

Follow CvZB’s board LinkedIn Tips on Pinterest.

Hieronder vind je mijn blog-posts over LinkedIn


Meer dan 5 miljoen Nederlandse professionals op LinkedIn

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Een paar dagen gelden publiceerde LinkedIn Europe cijfers over het LinkedIn gebruik in Nederland.

Op dit moment zijn er meer dan 5 miljoen gebruikers, waarvan 1 op de 3 werkt bij een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers en bijna de helft een inkomen heeft van meer dan €60.000.

De LinkedIn gebruiker staat open voor nieuwe ervaringen, is bereid geld te besteden als het de moeite waard is en vindt het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving.

(Meer…)

Social Media Cheat Sheet

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Je kunt deze infographic van Likeable gebruiken als een spiekbriefje voor je social media.

Van de 7 populairste social media platformen wordt getoond wanneer je welke het beste kunt gebruiken. En komen de do’s en don’ts aan bod.

(Meer…)

Op deze manier produceer je content voor LinkedIn

Door Caroline van Zomeren-Boerkamp

Denk niet dat sociale media er alleen is voor amateurs en beroemdheden. Wil je in contact blijven met potentiële klanten, dan kun je social media niet negeren. Dit is een infographic van Garyvaynerchuk die uitlegt hoe je inhoud produceert voor LinkedIn.

(Meer…)